Op de valreep kreeg ik vandaag nog een publicatie op DigitaleFotografieTips.nl. Ik had met Kenneth Verburg al vaker gesprekken gehad over hoe het loopt op de vragensite die naast DigitaleFotografieTips.nl bestaat.

Al een tijdje bestond bij ons het idee om daar eens een stuk over te schrijven. Twee weken geleden spraken we af dat ik het schrijven daarvan op me zou nemen. De afgelopen dagen zijn we bezig geweest om dit artikel samen af te maken.

Het resultaat was een speciaal op maat geschreven stuk voor de website. Met ook als doelgroep de lezers van de website die grotendeels bestaat uit beginnende fotograferen. Dat stuk is op deze laatste dag van het jaar gepubliceerd, mijn 4e en laatste publicatie van dit jaar.

Het artikel gaat over het stellen van vragen en de manier waarop dat vaak gebeurd. Daarin beschrijf ik de manier waarop het naar mijn idee beter is om dat te doen en hoe je toch vragen kan stellen, zonder je eigen creativiteit te verliezen.

Het artikel is te vinden op DigitaleFotografieTips.nl.

Categories: Nieuws

Leave a Reply− 3 = vier