Een aantal weken geleden vroeg ik naar wat jullie de beste foto’s van 2011 vonden.  Een heel aantal foto’s werden opgegeven en in de afgelopen weken kon daaruit een uiteindelijke keuze gemaakt worden.

Achter de schermen kon ik de stemming volgen en lange tijd ging het erg gelijk op. Uiteindelijk nam dan toch één van de foto’s een voorsprong en dat bleef ook zo in de laatste dagen al kwam het nog even dicht bij elkaar.

Om een lang verhaal kort te maken hier de beste foto van 2011 door jullie gekozen:

Zonneharp op het zand:

De foto heb ik gemaakt in het najaar tijdens de edelhertenbronst. Na een zware regenbui die ik samen met een aantal fotografen heb afgewacht onder een grote paraplu zijn we snel het zand op gegaan. Daar zagen we de zon op een schitterende manier langzaam zaken en dat zorgde voor een mooi schouwspel!

 

Een eervolle vermelding voor de tweede plaats. Lange tijd ging het dus gelijk op en was het spannend welke foto het ging worden. Deze foto verdient dan wat mij betreft ook hier een plekje, het gat tussen de nummer 2 en 3 was aanzienlijk groter, al was er daarna wel weer sprake van een gedeelde 3e plaats.
De foto die het bijna had gehaald om de favoriete foto te worden, was die van de veer in het water:

Bedankt allemaal voor jullie stem! Leuk om te zien dat twee totaal verschillende foto’s gekozen worden. Voor mij een stimulans om op beide gebieden verder te gaan. Komend jaar wil ik op zoek gaan naar nog meer situaties met bijzondere weersomstandigheden! Een gelukkig nieuwjaar allemaal!!

 

Voor de nieuwsgierigen hier dan nog de volledige uitslag van de stemming.

Helaas kloppen de getallen bij de laatste keuze niet. Ik heb de uitslag nagerekend met de afzonderlijke stemmen die gemaakt zijn en kan dus verzekeren dat de uitslag verder klopt. Het verkeerde percentage bij de laatste optie zal veroorzaakt zijn vanwege het feit dat niemand daarop gestemd heeft.

Categories: Nieuws

Leave a Replydrie + 1 =