Toen ik dit voorjaar deze website maakte had ik dit niet verwacht. Samen met de start van mijn website kreeg ik een publicatie die voor al heel wat bezoekers zorgde. Nu 7 maanden later is de grens van 10.000 bezoekers flink overschreden. Hoe langer een website bestaat, des te meer reacties je krijgt. Via de mail kreeg ik al veel reacties en ook bij de verschillende stukken stonden fijne en leuke reacties! Ook mondeling kreeg ik veel reacties waaronder een aantal die over de layout gingen. Ik heb lang gezocht maar nu heb ik de lay-out gevonden die ik ongeveer zocht en is het tijd voor een nieuw jasje.

De oude lay-out was wat beperkt en vond ik wat aan de grauwe kant. Dit kijkt fijn voor de foto’s die vaak beter uitkomen op een donkere achtergrond, maar toonde voor de rest niet erg vriendelijk. Deze nieuwe weergave heb ik dus een wat lichte tint gegeven, hopelijk valt dat in de smaak!
Daarnaast bood de oude weergave niet genoeg opties om recente berichten én foto’s op 1 pagina te laten zien zonder dat je omlaag moest scrollen. Nu deze ruimte er is zijn hopelijk ook de foto’s en berichten sneller te bereiken en duidelijker zichtbaar. Verder heb ik de mogelijkheid om willekeurige titelafbeeldingen te laten zien en zijn er ook mogelijkheden om uitklapmenu’s te gebruiken, wat ik dan ook graag doe!

Inhoudelijk is er niets veranderd aan de website. Ik zal nog steeds als de tijd het mij toelaat wat berichten met fotografie-informatie schrijven en plaatsen en natuurlijk ook regelmatig nieuwe foto’s! Ik hoop dat dit vaak kan gebeuren, maar aangezien mijn studie voor gaat heb ik niet altijd tijd voor nieuwe berichten.

Voor nu in elk geval een nieuwe lay-out en een flink aantal bezoekers. Bedankt voor alle bezoeken en de belangstelling!

Categories: Nieuws

Leave a Replyzeven × = 56