Welkom op mijn website. Hier vindt u een selectie van de foto’s die ik in de loop van de tijd heb genomen. Na de aanschaf van mijn eerste camera kreeg ik de slag te pakken. Mijn uitrusting is inmiddels flink uitgebreid, zo ook mijn verzameling foto’s.

Na een tijd fotograferen is in de loop van de tijd de nadruk komen te liggen op landschaps- en macrofotografie. Daarvan vindt u hier een selectie foto’s. Mocht u nog meer over mij willen weten dan nodig ik u van harte uit om wat verder te lezen.

Na een tijd fotograferen heb ik een flinke serie foto’s gemaakt, te vinden in de verschillende albums. Nu is het beleven van de natuur al schitterend, maar om anderen daar deelgenoot van te maken is zo mogelijk nog mooier!

Ik zou het op prijs stellen als u een bericht achter zou laten na het bekijken van de foto’s.

Veel kijkplezier toegewenst!

 

Categories: Nieuws

3 Responses so far.

 1. Inge Kruizenga schreef:

  Heey Erik,

  Mooie site heb je!
  En je foto’s blijven natuurlijk ook heel erg mooi!

  Groetjes, Inge

 2. René Brugman schreef:

  Hallo Erik
  via Kenneth kwam ik op je site,en wat een prachtige serie foto’s heb je erop staan,met veel belangstelling naar je landschap foto’s gekeken,je staat bij mij favorieten zodat ik regelmatig een kijkje kan nemen.
  Gr René

 3. ceth schreef:

  Mooie foto’s Erik !

  Ik heb geen ervaring met website’s maar ik zou zelf wat minder foto’s van de zandverstuiving doen. Er zitten er wel prachtige bij!
  De mooiste vind ik de herfstfoto

  groeten Ceth

Leave a Replyvier × = 16