Een website die mij 2 jaar terug geholpen heeft om te leren fotograferen is DigitaleFotografieTips.nl. Het is een website vol met handige weetjes en tips die je goed kunnen helpen om het fotograferen goed onder de knie te krijgen.

Nadat ik zelf had leren fotograferen begon ik via het reactie-systeem op de website anderen te helpen. Een hoop vragen werden beantwoord. Later kreeg ik van de eigenaar Kenneth Verburg de kans om een nieuwe website te bekijken, namelijk vragen.digitalefotografietips.nl. Deze website bleek een geslaagd initatief en nog meer vragen konden worden gesteld en beantwoord.

Vorige week heb ik contact gezocht met Kenneth en overlegd over het plaatsen van een gastartikel. Kenneth was daar positief over en nadat hij mijn stuk had gelezen besloot hij dat hij dit graag wilde plaatsen.

Zo gezegd, zo gedaan. Na een week van overleg, heen en weer mailen en het doorvoeren van kleine aanpassingen was het zover. Vandaag is mijn artikel geplaatst op de website naar mijn volle tevredenheid. De kleine aanpassingen die Kenneth heeft doorgevoerd passen perfect in het artikel. Uiteindelijk was het artikel compleet en staat nu in zijn volle glorie op het internet.

Kenneth, bedankt!

Categories: Nieuws

2 Responses so far.

 1. Anja schreef:

  Ha!

  Echt top joh, die publicatie! Ik moet zeggen dat er ook wel heel veel gedachten achter een foto zit voor jou…;)
  Ik heb net even een mooie foto van jou als achtergrond ingesteld, mag wel toch? Of heb ik daar ook toestemming voor nodig?
  Ik mis op je website alleen een foto van een bloem, op hyves heb je hem wel staan (maar daar is de kwaliteit van de foto’s altijd zo laag…)

  Jongen je hebt serieus talent!

  Mvg, Anja

 2. Ellemieke schreef:

  Gefeliciteerd! 😀

Leave a Reply− 1 = drie