Fotografen

Wilco Busstra – Natuurlijk een plekje tussen de links voor de website van mijn broer. Een groot natuurliefhebber, actief voor de zoogdieren in Nederland, met name voor de boommarters. Hij fotografeert voornamelijk zoogdieren en vogels, maar laat zich ook wel eens gaan in de macro- en landschapsfotografie.

Robby Roos – Robby is de persoon die je niet kan missen tijdens de edelhertenbronst op de Hoge Veluwe. Met gezelligheid en liefde voor de natuur en zijn medemens is Robby een geliefd fotograaf die een ander het plaatje gunt. Behalve dat hij veel vogels en zoogdieren fotografeert, doet hij ook met plezier bruiloftsreportages en levert dan naast goede foto’s ook de nodige gezelligheid!

Kenneth Verburg – Kenneth is een ervaren hobby-fotograaf. Hij deelt graag zijn kennis én foto’s en plaats regelmatig een stukje in zijn blog over zijn fotografie. Kenneth houdt zich vooral bezig met het fotograferen van evenementen en landschappen.

Richard Terborg – Met een bijzondere en krachtige stijl is Richard een uitstekende portretfotograaf. Met een enorm gevoel voor licht weet hij elk model goed op de foto te zetten.

Informatieve sites

DigitaleFotografieTips.nl – Eén van de grootste Nederlandstalige websites met een enorme verzameling aan interessante artikelen over fotografie in de breedste zin van het woord.

Overige

http://www.brendaontwerpt.nl/ – Brenda is een creatief en goed grafisch vormgever. Met genoeg leuke ideeën om inspiratie op te doen en eens iets nieuws uit te proberen.