Een aantal bezoekers hebben foto’s doorgegeven die volgens hun tot mijn besten van 2011 behoren, waarvoor hartelijk bedankt!

Nu is het de tijd om te kiezen uit deze foto’s en uiteindelijk weet ik zo dus wat de meesten de mooiste foto van 2011 vinden. En dan is vervolgens mijn taak voor 2012 om meer van dat soort foto’s te maken 😉

Breng dus makkelijk en je stem uit door de foto te bekijken en vervolgens je keuze aan te klikken en natuurlijk te versturen! De foto’s staan hieronder zodat je ze nog eens rustig kan bekijken.

 

[important]Aan het eind van het jaar sluit de stemming (op 30 december, 23:59). Daarna zal op de laatste dag van het jaar de uitslag hier komen te staan, met daarbij natuurlijk de gekozen beste foto van 2011. Ik ben benieuwd![/important]

De foto’s

Foto 1 – Zon door de bomen

Foto 2 – Licht aan het eind van de tunnel

Foto 3 – Hardnekkig gras

Foto 4 – Drie paddestoelen

Foto 5 – Veer in water

Foto 6 – Stuivend zand

Foto 7 – Zonneharp op het zand

Foto 8 – Levendbarende hagedissen

Foto 9 – Leuvenumse bos

Foto 10 – Zonnedauw

4 Responses so far.

 1. Jetske schreef:

  Ik heb je al een tijdje in mijn reader staan (getipt door iemand) en volg je dus al even. Prachtige foto’s maak je. Wat de keuze betreft, heel moeilijk, de ene is nog mooier dan de ander, maar ja daarvoor staan ze ook in de top 10.

 2. Marleen schreef:

  Ik vind ze alle tien fabeltastisch, maar heb uiteindelijk toch gestemd;-)
  (de grotere versies laden bij mij zeer traag, dacht laat het even weten)

 3. Erik Busstra schreef:

  Zeker een moeilijke keuze. Ik was eerst zelf bezig een toplijst samen te stellen, maar die werd zo groot dat het eigenlijk niet meer werkte.. De tip die ik kreeg om het om te draaien was dus een fijne oplossing!

  Bedankt voor de stemmen in elk geval, ik ben heel benieuwd naar wat er uiteindelijk uit komt. Ik houd stiekem in de gaten welke voorop gaat, en tot nu toe gaat het al meteen nek aan nek tussen een aantal foto’s..!

  @Marleen: bedankt voor het melden! Het kan zijn dat er een aantal tussen zit die nog een grote bestandsindeling hebben. Ik ben bezig dit in de toekomst te verkleinen. Ik ben op zoek naar een goede balans tussen kwaliteit en bestandsgrootte 😉

 4. wim van de graaf schreef:

  hoi Erik,

  moeilijke keuze. jk heb een keuze gemaakt uit 3 foto”s,
  toch maar een keuze gemaakt

  Het is toch een andere foto geworden, als de vorige waar ik op gestemd had.
  zo zie je maar weer hoe een mens kan veranderen.

  Groetjes en succes.

Leave a Reply1 − een =