Misschien heb je het op twitter al gelezen, ik ben van plan om aan het eind van dit jaar een selectie te maken van de beste foto’s van 2011. Nu heb ik daarvoor al wat zitten uitzoeken, maar het zijn er zoveel, ik weet niet welke ik de beste vind!

Nu kwam op twitter mijn broer Wilco meteen met de oplossing! Bedankt!

misschien moet je de bezoekers van je site laten kiezen? Idee?

En dat is precies wat nu moet gaan gebeuren. De keuze is aan jullie! Nu is het wel heel wat om jullie tussen die tientallen foto’s te laten kiezen. Om dat nu wat makkelijker te maken hebben jullie de kans om tot en met zaterdag 10 december suggesties te geven voor mijn beste foto van 2011. Vanuit al die suggesties (ik hoop dat er voldoende zullen komen!) vormt zich een top10. Vervolgens kan er tot 30 december 2011 gestemd worden, daarvoor zal ik op 11 december een poll openen. Er zijn dan dus bijna 3 weken om te stemmen om zo uiteindelijk op 31 december te weten wat de beste foto van 2011 zal zijn geworden!

Mocht je nou twijfelen of een foto wel uit 2011 is, plaats dat dan even in het formulier bij de opmerkingen. Ik laat het dan zo snel mogelijk weten!

De suggesties kunnen gedaan worden door hier direct een mail te sturen. Je kan heel simpel het onderstaande formulier invullen.

Kort samengevat:

 • T/m 10 december suggesties geven voor de beste foto.
 • Van 11 december t/m 30 december stemmen op de top 10.
 • Op 31 december de uitslag met daarin de gekozen foto’s!

Ik ben heel benieuwd wat jullie mijn beste foto gaan vinden en ik hoop op veel input!

Alvast bedankt!

 

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)
  I.v.m. eventuele vragen over je suggestie.

  Je suggestie (verplicht)
  Plaats hier de bestandsnaam of omschrijving van de foto. De bestandsnaam is te onderin het browserscherm te zien als je in het album je muis op een foto houd.

  Ik zal bij onduidelijkheid contact opnemen.

  Overige opmerkingen

  captcha
  Vul bovenstaande tekens in:

  Leave a Reply  7 − drie =